Hubungi KamiJika ada pertanyaan silahkan hubungi kami

Kumpulan Pantun Sunda Lucu Bikin Ngakak

Kumpulan Pantun Sunda Lucu Bikin Ngakak-Di postingan sebelumnya sahabat saya sempat posting Kumpulan Kata-Kata Lucu Bahasa Sunda, berhubung teman saya sudah tidak lagi memposting arikel di blog ini karna alasan kerja, oleh sebab itu saya sempatkan untuk berbagi postingan pantun lucu bahasa sunda bikin ngakak 😀

Maksud posting ini saya hanya ingin menghibur, siapa tau agan ingin lucu-lucuan dengan teman, pacar atau keluarga sambil nongkrong atau kumpul-kumpul keluarga agar lebih harmonis 😀 daripada bengong gak karuan kaya orgil (hhaha kidding).

Lantera lampu lantera
Di kumbah di beresihan
hampura atuh hampura
jorok oge da sisindiran

Awak kuru meni begeng
Geus begeng tambah cembetut
Aya awewe ekeur nonggeng
Singhoreng ekeur ngaluarkeun hitut

Tutut lain sembarang tutut
Tutut dicandak ti Cirangkong
Hitut lain sambarang hitut
Hitut gede siga bangkong

Batok kohok wadah huut
meuli eunteung jang bikeuneun
Budak montok gede hitut
nyeri beuteung, jeungjeuriheun

Aya roda na tanjakan
katinggang ku pangpung jengkol
aya randa gogoakan
katinggang ku hulu…….(sok tebak)

Daun hiris dibeungkeutan
dibawa ka juru masigit
Anu geulis ngadeukeutan
hayangeun dibere duit

Lamun tutut ti Cirangkong
Jung ditunda di kobong
Kajeun hitung siga bangkong
Nu penting beuteng molongpong

Opat baris salah nyambung
mun tukang kakara ngabangun
Omat geulis ulah pundung
mun akang kapaksa nyandung
Aya listrik di masigit
caangna kamana – mana
Aya istri jangkung alit
hanyakal geuning waria

rincik rincang rincik rincang
saladah gede beungketna
sidik pisan sidik pisan
nyiranda gede ……..(sok tebak)

Kobong saha asa kajeun
Di Malangbong ibak-ibakan
Molongpong soten beuteng anjeun
Ari batur kalabakan

Pedah kuring kuralang kuriling
ucing ge’ring ngahariring
Tengah peuting jarempling
kuring nyaring hayang ngising

obat nyamuk katiup angin
nyangsang dina kandang domba
kuring ngamuk menta kawin
hayang pisan ka nyai randa

Aya kacang geus garing
Meulina di parapatan
Aih lain salah kuring
Naha hitut diiseupan.

ecet-ecet oet-oet
ngaronda ngalureuk belut
kapelet kuring ka pelet
ku randa nu gede hitut.

Hayu urang mupu tiwuohan
malah mobok pagu
Huntu linu murukusunu
bongan tara ngosok huntu

Didieu loba kanyere..
“Hanjakal parentil keneh..
“Didieu loba awewe..
“Hanjakal carentil kabeh

keur ngaronda katirisan
usum ngijih ngenah metis
aya randa geulis pisan
geulisna leuwih ti artis ….mana euy mana???

Ibu peri milih casan..
Ngan hanjakal teu dibeuli..
Itu istri geulis pisan..
Ngan hanjakal tara mandi

Mulung tanjung tengah gunung
meunang cangkilung saguruntul
Nurus tunjung mbah dukun
ceunah nulung malah rahul

Sekian untuk postingan kali ini tentang Kumpulan Pantun Sunda Lucu Bikin Ngakak, semoga artikelyang saya bagikan kali ini dapat menghibur. Terima kasih atas kunjungannya.

Nah untuk Anda yang suka gonta ganti DP BBM dengan kata kata lucu, kocak, gokil, silahkan lihat pada halaman terbaru kami untuk download Kumpulan Gambar Dp BBM pantun Sunda Lucu Jorok.

Tong hilap baca oge: Kata-Kata Bijak Bahasa Sunda

Baca Juga Cara Membuat toko online dengan mudah | CARA DAN KUMPULAN KERAJINAN UNIK DAN KEREN
7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Kumpulan Gambar DP BBM Kata-kata bijak Soe Hok Gie

Kumpulan Gambar DP BBM Kata-kata bijak Soe Hok Gie-Bagi sobat...

Close